Bij Dierenkliniek Hengelo werken wij met een team van ervaren en gepassioneerde artsen en assistentes met ieder hun eigen specialiteit. Graag stellen wij ons allemaal even aan u voor.

Dierenarts

Berthold Janszen

Mijn naam is Berthold Janszen. Sinds 1985 ben ik dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik op verschillende plaatsen in de gezondheidszorg gewerkt, altijd met intensief contact met mensen, dieren en de geneeskunde. In ben geboren in Oldenzaal.  Vanaf dat ik kon lopen, bracht ik alles wat kon bewegen mee naar huis. Al jong had ik zo mijn eigen dierenopvang achter in de tuin. Als 8 jarige trok ik daaruit de conclusie dat dieren genezen mijn toekomst moest zijn en die droom is ook uit gekomen. Mijn eerste baan was op de faculteit Diergeneeskunde en daar geef ik nog steeds les als gastdocent. Ik ben gek op honden en katten en ben jarenlang enthousiast kweker van vogels geweest. Ik ben gelukkig getrouwd en ben de trotse vader van twee volwassen kinderen. Het is  een prachtige taak om met ons team van dierenkliniek Hengelo de gezondheid van uw dieren te bewaken en stimuleren. Een gezond dier kan optimaal van het leven genieten. Ik  help u graag met adviezen en indien nodig behandelingen in onze moderne kliniek. Ik maak graag een keer kennis met u.

Dierenarts

Aafke Wilms

Eind 2012 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Na een periode bij klinieken in het westen van Nederland te hebben gewerkt ben ik inmiddels neergestreken in Twente. Ik ben in deze regio geboren en voel me hier helemaal thuis. Sinds oktober 2014 werk ik bij Dierenkliniek de Tweesprong.

En vanaf begin 2017 bij Dierenkliniek Hengelo. Dierenarts zijn vind ik een onwijs leuk beroep. Ten eerste natuurlijk omdat ik heel erg van dieren houd en het fantastisch is om ze beter te maken. En natuurlijk om de baasjes blij te kunnen maken. Maar daarnaast ook door de veelzijdigheid van het beroep, want naast huisarts zijn we eigenlijk ook bijv. chirurg en tandarts!

In mijn vrije tijd houd ik er vooral van om gezellig een hapje te eten en iets te drinken met vrienden en familie en probeer ik een beetje fit te blijven door lekker hard te lopen in de bossen. Graag tot ziens in de praktijk!

Assistente

Jacqueline Mekkelholt

Hallo, ik ben Jacqueline Mekkelholt geboren in 1969 en woonachtig in Hengelo.Sinds 1999 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Hengelo en ik werk hier al die jaren met veel plezier.

Voor deze tijd ben ik werkzaam geweest bij een dierenasiel/pension. Sinds 2003 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente. De omgang met dieren en hun baasjes heeft me altijd veel voldoening gegeven en doet dit nog steeds!

Je vind mij zowel aan de balie, als in de voorbereiding en de operatiekamer. Verder begeleid ik de dieren die op dieet moeten om af te vallen. En de puppie consultatie vind ik erg leuk om te doen.

Ik zie u graag met of zonder uw huisdier in de praktijk.

 

 

Assistent

Paulien Mulder

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Paulien Mulder, ben 20 jaar en ik woon in Zenderen. In april 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair te Enschede. Vanaf kinds af aan wist ik zeker dat ik later van dieren mijn beroep wilde maken. Ik vind het leuk om met allerlei verschillende dieren te werken maar mijn passie ligt voornamelijk bij de honden en katten.

Ik doe dit beroep met erg veel plezier en enthousiasme. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende praktijken.  Daar was ik vaak te vinden aan de balie, in de spreekkamer en operatiekamer. Hier liggen ook mijn interesses. Ik vind het leuk om uw huisdier te begeleiden tijdens de operatie en in de recovery. Verder vind ik het erg leuk om puppy’s en kittens te begeleiden tijdens het opgroeien. Bij Dierenkliniek Hengelo ga ik actief Facebook bij houden en puppy party’s organiseren. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen mens en dier. Elke dag is verschillend geen dag is hetzelfde.

Ik vind het fijn om de dieren te helpen dat geeft mij voldoening. Dit is ook wat het werk zo leuk maakt voor mij. Samen met mijn collega’s van Dierenkliniek Hengelo wil ik het beste voor uw huisdier.  Ik beantwoord graag uw vragen die u mocht hebben, en ik zie u graag terug in onze mooie praktijk!

Stagiaire

Joya Pinna

Mijn naam is Joya en ik ben de stagiaire voor het aankomende jaar. Ik ben 19 jaar en zit in mijn laatste jaar voor de opleiding als paraveterinair. Ik vind het een erg leuk beroep en ik haal hier erg veel plezier uit. Mijn passie ligt bij de dieren en ik vind het erg leuk om te zien dat ik echt wat kan betekenen voor een ziek dier.
Ik wil graag doorstuderen om uiteindelijk dierfysiotherapeut te worden. Ik vind dit een fantastisch beroep en geweldig om te zien wat er tegenwoordig allemaal kan om een dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Graag tot ziens in de praktijk!

Stagiaire

Kimberley ten Hagen

Mijn naam is Kimberley ten Hagen, ik ben 25 jaar oud en ik zit in het 2e leerjaar van de opleiding tot paraveterinair. U kunt mij aankomend jaar op de maandag en dinsdag tegenkomen in de spreekkamer bij Dierenkliniek Hengelo.

Zelf heb ik verschillende dieren, deze verzorg ik met plezier. In de weekenden ben ik werkzaam bij een varkenshouderij. |Ik haal veel voldoening en rust in het werken met dieren, daarnaast vind ik het ook prettig om contact te hebben met mensen.
Dit zijn dan ook voor mij de redenen om in dit beroepsveld te gaan werken.

Graag tot ziens in de praktijk!

Stagiaire

Lauri Wissink

Hallo!

Mijn naam is Lauri Wissink, ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Hengelo. Thuis heb ik een zeer ondeugende Beagle genaamd Pebbles. Ik volg de opleiding Paraveterinair op het AOC-Oost in Almelo, en zit in mijn derde leerjaar.

Ik heb het erg naar mijn zin op de opleiding maar mijn voorkeur gaat uit naar stage lopen, dit vind leuker. Mijn keuze voor dit stage adres is dat wij met onze hond hier ook klant zijn, het voelt hier als een betrouwbare en fijne praktijk. Wat ik het leukste vind in dit werk is het assisteren bij het beter maken van een ziek dier, en om ze na de tijd goed in de gaten te houden en te begeleiden in het herstel.

U zult mij in de praktijk zien op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Ik hoop u te zien in de praktijk!

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen per mail ontvangen? Meld u dan nu aan!