Bij Dierenkliniek Hengelo werken wij met een team van ervaren en gepassioneerde artsen en assistentes met ieder hun eigen specialiteit. Graag stellen wij ons allemaal even aan u voor.

Dierenarts

Ferd Dankers

Volgt nog.

Dierenarts

Aafke Wilms

Eind 2012 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Na een periode bij klinieken in het westen van Nederland te hebben gewerkt ben ik inmiddels neergestreken in Twente. Ik ben in deze regio geboren en voel me hier helemaal thuis. Sinds oktober 2014 werk ik bij Dierenkliniek de Tweesprong.

En vanaf begin 2017 bij Dierenkliniek Hengelo. Dierenarts zijn vind ik een onwijs leuk beroep. Ten eerste natuurlijk omdat ik heel erg van dieren houd en het fantastisch is om ze beter te maken. En natuurlijk om de baasjes blij te kunnen maken. Maar daarnaast ook door de veelzijdigheid van het beroep, want naast huisarts zijn we eigenlijk ook bijv. chirurg en tandarts!

In mijn vrije tijd houd ik er vooral van om gezellig een hapje te eten en iets te drinken met vrienden en familie en probeer ik een beetje fit te blijven door lekker hard te lopen in de bossen. Graag tot ziens in de praktijk!

Assistente

Jacqueline Mekkelholt

Hallo, ik ben Jacqueline Mekkelholt geboren in 1969 en woonachtig in Hengelo.Sinds 1999 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Hengelo en ik werk hier al die jaren met veel plezier.

Voor deze tijd ben ik werkzaam geweest bij een dierenasiel/pension. Sinds 2003 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente. De omgang met dieren en hun baasjes heeft me altijd veel voldoening gegeven en doet dit nog steeds!

Je vind mij zowel aan de balie, als in de voorbereiding en de operatiekamer. Verder begeleid ik de dieren die op dieet moeten om af te vallen. En de puppie consultatie vind ik erg leuk om te doen.

Ik zie u graag met of zonder uw huisdier in de praktijk.

 

 

Assistent

Hananja Verbaan

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Hananja Verbaan. In september ben ik begonnen als stagiaire hier in de praktijk en sinds kort kom ik het team versterken en combineer ik werken met school. U kunt mij tegenkomen op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Graag tot ziens in de praktijk

Inval assistente

Joya Pinna

Mijn naam is Joya en ik ben de stagiaire voor het aankomende jaar. Ik ben 19 jaar en zit in mijn laatste jaar voor de opleiding als paraveterinair. Ik vind het een erg leuk beroep en ik haal hier erg veel plezier uit. Mijn passie ligt bij de dieren en ik vind het erg leuk om te zien dat ik echt wat kan betekenen voor een ziek dier.
Ik wil graag doorstuderen om uiteindelijk dierfysiotherapeut te worden. Ik vind dit een fantastisch beroep en geweldig om te zien wat er tegenwoordig allemaal kan om een dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Graag tot ziens in de praktijk!

Stagiaire

Melissa Tilma

Mijn naam is Melissa Tilma.

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen per mail ontvangen? Meld u dan nu aan!